NB II

Vass Patrik a Vasasba igazolt

Az MTK-tól és az angyalföldiektől is két játékos távozott hétfőn.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Domonyai László klubigazgató korábban már jelezte, hogy a több játéklehetőség reményében az MTK szívesen kölcsönadná Vass Patrikot. A megállapodás megszületett: a játékos az NB II egyik élcsapatában, a Vasas FC-ben játszhat fél évig kölcsönben – írja az MTK honlapja.

Nyáron lejár a szerződése az MTK-nál, így amennyiben elégedett lesz vele a szakmai stáb, és benne is meg lesz a szándék, akár véglegesen is a Vasas játékosa lehet.

– Focista példaképem az olasz Francesco Totti és a Real Madrid játékosa, Isco. A magyar labdarúgók közül Kanta Józsitól tanultam nagyon sokat. A Vasas jelenlegi keretében Hangya Szabolccsal jó barátok vagyunk. Czvitkovics Péterrel és Bori Gáborral ugyan nem játszottam egy csapatban, de ellenfélként is jó kapcsolat alakult ki velük – mesélte új klubja honlapján Vass Patrik. – Nagy önbizalommal és lelkesen jöttem a Vasasba, mert az elmúlt időszakban éreztem a szakvezetők kitartó ragaszkodását, belém vetett bizalmát. Szeretném bizonyítani, hogy ez a bizalom nem volt hiábavaló. Gólokkal, gólpasszokkal szeretném a Vasast hozzásegíteni az első osztályú tagsághoz az idén tavasszal.

További változások:

Az átigazolási időszak utolsó napján – saját kérésére – közös megegyezéssel szerződést bontottak az angyalföldiek Hajdú Norberttel, míg Nagy Tamás fél évre a Siófokhoz került kölcsönbe, de a Vasas ellen nem játszik a hétvégén – mondta a klub honlapján Vancsa Miklós ügyvezető.

Újabb távozó az MTK-tól:

A fővárosi kék-fehérek 2015. december 31-ig kölcsönadták Ladányi Tibort a másodosztályú Szigetszentmiklósnak. A középpályán és a baloldalon több poszton is bevethető játékos 57 első osztályú mérkőzésen szerepelt és háromszor volt eredményes. Pályafutása során az NB II-ben is pályára lépett, 33 találkozón két gólt lőtt – írja új klubja honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik