NB I

Nikolics Nemanja továbblépne Fehérvárról

Videóinterjút adott a klubigazgató, aki a csapatról, az őszi szezonról és a keretben várható változásokról is beszélt; Burcsa Győző szerint nehéz lesz megtartani a legjobbakat, de mindenkinek tesz ajánlatot a klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A vidi.hu videointerjúbanBurcsa Győző klubigazgató válaszolt a szurkolók kérdéseire is. A legtöbben természetesen a téli erősítésekről, illetve a nyáron lejáró szerződésű kulcsjátékosok megtartásáról érdeklődtek.

Burcsa elmondta, minden játékossal tárgyalnak és lesznek új igazolások is, de világsztárok vásárlására nincs pénz. A lehetséges távozóknál pedig természetesen azt is figyelembe kell venni, milyen ajánlatot kap értük a klub.

A legnagyobb kérdés, mi lesz a góllövőlistát – 16 meccsen szerzett – 16 góllal vezető Nikolics Nemanja sorsa. A válogatott csatár korábban a Rangadó.hu-nak is elmondta, ha eljön az ideje, kipróbálná magát egy rangosabb bajnokságban, de az sem lesz ellenére, ha úgy alakul, hogy nyárig Fehérváron maradjon és újabb gólokkal segíti a bajnoki címért zajló harcban a Vidit. Nos, Burcsa Győző szavai alapján a klubváltásra jelenleg nagyobb az esély.

„Az a cél, hogy minden olyan játékost, aki az őszi sikerért sokat tett, meg tudjuk tartani, de azt nem ígérhetjük, hogy ez minden játékosnál sikerül, mert voltak olyanok, akik jelezték, hogy külföldön szeretnék folytatni – mondta Burcsa Győző. – Nikolicsnak szerintem nagyon jó és erős ajánlatot tettünk, de ő elmondta, szeretné magát kipróbálni külföldön, ezért nem a Videotonon múlik, hogy marad-e. Ha elmegy, mindent megteszünk, hogy megfelelően pótoljuk.”

Nikolicson kívül többek között Calatayudnak, Stopirának és Oliveirának is lejár a szerződése nyáron, a légiósoknál is előfordulhat, hogy jó ajánlatot kapnak külföldről, de Burcsa Győző szerint így is meglesznek a feltételei annak, hogy a klubnál elkezdett építkezést folytatni tudják – a cél, hogy stabil nemzetközi kupaszereplő csapata legyen Székesfehérvárnak.

Olvasói sztorik