NB I

Nikolics: görög és szerb lehetőség

A másodosztályú AEK Athén, illetve a bajnoki címért küzdő Crvena Zvezda figyeli a csatárt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

A szerb mozzartsport.com értesülése szerint az élvonal második helyén álló Crvena Zvezda is szívesen látná soraiban a vajdasági születésű csatárt. Slavisa Kokeza, a belgrádi klub alelnöke néhány héttel ezelőtt már hazánkban járt, hogy személyesen is meggyőződjön Nikolics remek formájáról, illetve az átigazolásával kapcsolatban tárgyaljon.

A portál szerint a magyar válogatott játékos jelenlegi piaci értéke 1,25 millió euró, de mivel a szerződése jövő nyáron lejár Fehérváron, akár ingyen is megszerezhető.

Korábban írtuk:

Az egyik legkomolyabb hagyományokkal rendelkező, de anyagi okok miatt jelenleg csak a másodosztályban szereplő AEK Athén vezetői élénken érdeklődnek a Videoton csatára, az NB I góllövőlistáját vezető Nemanja Nikolics iránt.

Az aek365.com címlapsztorija szerint Branko Milovanovics technikai igazgató hazánkba utazik, mert a Kecskemét elleni, szombati mérkőzésen személyesen is szeretné megtekinteni a magyar válogatott csatárt.

A cikkben az is szerepel, hogy nem Nikolics az egyetlen jelöltjük, a klubvezető más országokba, más meccsekre is ellátogat.

A görög honlap ezután részletezi a Videoton csatárának eddigi pályafutását, és természetesen jelenlegi remek formájáról is írnak.

Olvasói sztorik