NB I

Kubatov marad a Fradi-elnök

Újabb négy évre szavaztak bizalmat az újonnan megválasztott elnökségi tagok az eddigi elnöknek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden délelőtt megtartották az FTC tisztújító közgyűlését. Az eseményt az Elek Gyula Arénában rendezték meg. Az FTC elnökségébe Kubatov Gábort, dr. Kocsis Mátét, dr. Bácskai Jánost, dr. Springer Miklóst, Kovács Miklóst, Kökény Beatrixot, Nyíri Zoltánt, Rieb Györgyöt és Sike Andrást jelölték – írja a klub honlapja.

A szavazás előtt az FTC elnöke, Kubatov Gábor összefoglalta az elmúlt négy év legfontosabb munkáit: felépült a Groupama Aréna, a Népligeti Sporttelep óriási infrastrukturális fejlődésen ment át, melynek köszönhetően 2500-an sportolhatnak a Fradiban. Az Albert Flórián Alapítvány pedig segít a rászoruló fiatalok tagdíjainak fizetésében. A Fradi mögött tőkeerős szponzorok vannak, az egyesület gazdaságilag stabil lábakon áll. A cél: ahogyan eddig is, úgy a jövőben is lépésről lépésre építsék tovább a Fradit.

Az FTC alapítójának unokája, dr. Springer Miklós szenvedélyes beszédében az összefogásra hívta fel a figyelmet. Kiemelte, hogy az új stadion biztonsága a Ferencváros szurkolóiért és nem ellenük van. Springer szerint a vezetőség az elmúlt négy évben megmutatta, hogyan kell vezetni a Fradit, és a jövőben is erre törekszik.

A szavazatszámlálás után bejelentették, hogy a kilenc jelöltet választották az FTC elnökségébe. Az eseményen a Felügyelő Bizottság tagjait is megválasztották. Kassai György, dr. Balczó Gábor, Burg Péter, Császár Péter, Kerényi Botond és Gertner László került a bizottságba.

A délelőtti közgyűlés után a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg újabb négy évre Kubatov Gábort a Ferencvárosi Torna Club elnökének, dr. Kocsis Mátét az FTC alelnökének és Nyíri Zoltánt az FTC operatív igazgatójának.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik