NB I

Bundagyanús a Debrecen–Fradi?

A focifogadási büntetőeljárás vádalkus koronatanúja, Wilson Raj Perumal állhat a dolog mögött.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Facebookra feltöltött nyerő tippszelvény tanúsága szerint az ázsiai bundamaffia egyik vezetője, a hazai focifogadási büntetőeljárás vádalkuval védett koronatanúja, Wilson Raj Perumal érdekes módon sokszorozta meg 100 euróját (30 ezer 800 forint) és kaszált 11.250 eurót (3.4 millió forintot).

Úgy tűnik, a Debrecenben élő 49 éves férfi megfogadta, hogy a vasárnapi Debrecen–Ferencváros bajnoki rangadón a szünetben a vendégek vezetnek majd és a vége döntetlen lesz (a 2-2-es meccs félidejében 1-0-volt a Fradinak), és ugyancsak pénzt tett a Jagodina–Partizan szerb bajnoki hazai sikerére (1-0-ra győztek a vendéglátók). Az előbbi kötés telitalálata 15-szörös, a második 7,5-es szorzót jelentett – írja a Blikk.

A napilap kérdésére a szingapúri elmondta, hogy hallott néhány infót a mérkőzésekről, amely alapján érdemes volt fogadni a meccsre.

Debreceni reakció

A DVSC szűkszavú közleményben nyilvánított véleményt a Blikk cikkével kapcsolatban:

A DVSC kategorikusan visszautasít minden híresztelést, amely kétségbe vonja a Ferencváros elleni mérkőzés körülményeinek tisztaságát. A DVSC megteszi a szükséges jogi lépéseket a rágalmazókkal szemben.

Olvasói sztorik