NB I

Bunda volt a Diósgyőr–Honvéd?

Egy Facebook-oldal azt állítja, hogy előre le volt fixálva a bajnoki mérkőzés végeredménye.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Elcsalták a múlt hétvégi Diósgyőr–Honvéd (2-1) bajnokit, vagy csak a közvélemény megtévesztéséről van szó?

Döbbenet: már nem csak Lengyel Kolos korábbi játékvezető, a magyarországi bundaügy egyik koronatanúja állítja, hogy továbbra is elcsalnak meccseket hazánkban, hanem egy ismeretlen által üzemeltetett Facebook-oldal is – írja a Bors című napilap.

A MAX BET 100% elnevezésű, magát albán eredetűnek beállító oldal szerint előre el volt döntve, hogy a múlt hétvégén játszott, Diósgyőr–Honvéd (2-1) bajnokin a félidőben a vendégek vezetnek, majd a meccset a hazai csapat nyeri.

Az oldal üzemeltetője egy harmincszoros nyerési lehetőséggel kecsegtető, kezdetben letakart, a csapatok bevonása miatt teljesen tutiként reklámozott tippért 150 eurót (46.500 forintot) kér, majd aki ezt kifizeti, annak privát üzenetben elküldi, melyik mérkőzésen alakul úgy az eredmény, hogy a félidőben még vesztésre álló csapat a második félidőben megfordítja az eredményt. A múlt szombati tuti tipp a fentebb említett NB I-es bajnoki volt.

A jól értesült tippadónak keddre is volt biztos tippje, mégpedig a német negyedosztályban játszott Essen – Viktoria Köln, ami szintén bejött. A King becenévre hallgató tippeladó posztjaival bizonyítja, hogy előre tudta a meccs alakulását.

– Az üggyel kapcsolatban semmi mondanivalónk nincs, a Facebookon nagyon sok dolog van fenn – mondta el George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. Demkó Norbert, a DVTK sajtósa szerint klubjuknál senki nem tapasztalt semmi szokatlant a mérkőzéssel kapcsolatban.

Olvasói sztorik