NB I

Svédországból igazolna a Fradi

Egy 28 éves ghánai-görög középpályást és egy 27 éves nigériai csatárt szemeltek ki.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros edzője a közelmúltban Svédországba utazott, hogy szemügyre vegye az élvonal hetedik helyén álló Atvidabergs két játékosát. Thomas Doll a 28 éves ghánai középpályás, Mohammed Abubakari, valamint a nála egy évvel fiatalabb nigériai csatár, John Owoeri miatt ment az északi országba. Előbbi szerződése most fog lejárni, utóbbinak viszont egy évig még érvényes a megállapodása.

A fotbolltransfers.com érdeklődésére Abubakari menedzsere, Tunahan Satilmis elmondta: már olyan komoly az FTC érdeklődése, hogy legutóbb Thomas Doll mellett segítője, Ralf Zumdick is megtekintette a játékosokat. Nagyon érdekli őket a két afrikai, de a magyar klub még nem tett ajánlatot, mert az edzők még megnéznek más játékosokat is.

Abubakarinak új szerződést ajánlott a svéd klub, meg akarják tartani, ő viszont inkább távozna. Görög útlevele is van, ami segít neki elhelyezkedni Európában, hiszen így uniós állampolgárnak számít.

John Owoeri ügynöke, Abdurrahim Bayindir azt mondta, hogy az ő ügyfelét is látták a Fradi edzői, de nem valószínű, hogy odaigazol. Van iránta érdeklődés, de nem sietik el a klubváltást. Egyelőre várnak, mert a lehető legjobb döntést szeretnék meghozni.

Abubakari 2005-ben került Hollandiába, a Feyenoord utánpótlásába, majd 2007 és 2012 között Görögországban futballozott. Owoeri ugyancsak kilenc évvel ezelőtt csatlakozott a rotterdami klub utánpótlásához. Az ő útja utána Belgiumba vezetett, majd ismét Hollandia, Nigéria és Egyiptom következett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik