NB I

Hétvégén kiürülnek a stadionok?

A szombathelyi szurkolók felhívást tettek közzé a Haladás–Győr mérkőzésre vonatkozóan.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tisztelt Szurkolótársaink!

Bizonyára már olvastátok, hallottatok róla, hogy a szurkolók részéről országos szinten több olyan felhívás jelent meg, amelyben a szervezett csoportok a meccsektől való távolmaradásra kértek fel minden szurkolót.

A Magyar Labdarúgó Szövetség sajnálatos módon nem kívánja figyelembe venni azon javaslatokat, amelyeket a szurkolók fogalmaztak meg az elmúlt hónapokban klubhovatartozástól függetlenül. Az alapvető probléma a jelenlegi rendszerrel, hogy nem kidolgozott, és a sok kritika következtében már elvesztette az egységes elbírálás lehetőségét is. A szurkolóknak alapvetően nem a szurkolói kártyával, a kamerarendszer bevezetésével van problémájuk, hanem azzal, hogy a jelenlegi megoldással nem növekszik a mérkőzésekre látogatók száma, nem javul a szurkolók kiszolgálása, sőt a nézőszám tovább csökken!

Alapvető cél, hogy függetlenül attól, hogy valaki ultra vagy nem ultra, a táborban álló vagy lelátón ülő szurkoló, egységesen hívjuk fel a figyelmet a magyar labdarúgás jelenlegi szurkolói problémáira. Bízunk abban, hogy az október 26-án megrendezésre kerülő országos szurkolói megmozdulás felhívja a figyelmet arra vonatkozóan, hogy a labdarúgás értünk, szurkolókért van, és magyar labdarúgás vezetőinek arra kell törekedniük, hogy minél több néző, szurkoló jöjjön ki a stadionokba. Az elmúlt időszakban a színvonal hanyatlása mellett a nézőszám rohamos csökkenése is egyértelműen bizonyítja, hogy azok az intézkedések, melyeket a Magyar Labdarúgó Szövetség foganatosított, hibásak.

Az október 24-26. között megrendezésre kerülő fordulóban valamennyi helyszínen meghirdetésre kerül az országos bojkott, amelyhez csatlakozva kérjük valamennyi szurkolótársunkat, hogy a Haladás–Győr mérkőzést a televízión keresztül tekintse meg. Amennyiben viszont a helyszínen kívánja megnézi a meccset, akkor a B-közép szektor helyett szíveskedjen más szektorban helyet foglalni.

Mindenki támogatását ezúton is köszönjük!

Green White Army

Green Keyers Gents

Haladás Szurkolói Kör

Olvasói sztorik