NB I

Pintér Attila hétfőn visszatér?

Minden készen áll a bukott szövetségi kapitány győri reaktiválására – Mészöly is szóba jöhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A péntek esti, felcsúti 2-1-es vereséget követően Horváth Ferenc, a Győri ETO vezetőedzője bejelentette, hogy felajánlja lemondását Tarsoly Csaba klubtulajdonosnak. A Kisalföld című napilapot a klubnál arról informálták, hogy a jövő hét elején, valószínűleg hétfőn dönt a tulajdonos.

Győri informátoraink egybehangzóan állítják, hogy minden készen áll Pintér Attila reaktiválására – ezt már a Magyar Nemzet írta. Igazából más, számba jöhető jelölt nincs is. A volt szövetségi kapitány kapcsolata egészen bensőséges Tarsoly Csaba tulajdonossal, és az a szóbeszéd, miszerint Pintér annak idején azért lehetett a válogatott szakvezetője, mert Tarsoly mindenképpen szabadulni akart tőle, teljesen alaptalan.

Persze, Pintér immár második visszatérését – ha megvalósul – nem mindenki fogadja kitörő lelkesedéssel. A játékosok például biztosan nem. Pintér stílusa, habitusa keveseknek „jön be”. Főleg az bosszantotta a játékosokat, hogy teljesen kiszámíthatatlan volt a program, rendszeresen előfordult, hogy szabadnapot adott labdarúgóinak, majd hirtelen gondolt egyet, és máris körbejárt a riadóláncon, hogy délután kettőkor edzés… Vagy fordítva: tréningre készültek, aztán jött a pihenő.

Azt már mi tesszük hozzá, hogy korábbi teremfocis csapattársa, Szijjártó Péter politikus lobbizta az ETO szakvezetői posztjára Horváth Ferencet, és az újdonsült külügyminiszter sokáig ott is tudta volna tartani őt, ha nem ajánlja fel önként a lemondását…

Friss:

A fenti híreket a Blikkis megerősítette, hozzátéve, hogy Pintér mellett a héten az U20-válogatott éléről menesztett Mészöly Géza is szóba jöhet.

Olvasói sztorik