NB I

Nincs edzőkérdés az ETO-nál

Szasa Sztevanovics sportigazgató azt mondta: nem téma Pintér Attila visszatérése.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Gyengébben szerepel a vártnál a Győri ETO, amely az élvonal legutóbbi fordulójában hazai pályán kapott ki az MTK-tól, ezért immár negatív mutatókkal rendelkezik, és a tabella hetedik helyén áll. Horváth Ferenc vezetőedző a Kisalföldnek elmondta: keresik a kihagyott helyzetek és a kapott gólok okait. Az ősszel eddig szerepeltetett három kapus közül egyik sem tudott pluszt hozzátenni a csapat játékához.

Szasa Sztevanovics, az ETO sportigazgatója természetesen szintén nem elégedett az őszi eredményekkel, de azt mondja, tart a bizalom, nem terveznek váltást a kispadon, tehát nincs edzőkérdés a klubnál és nem téma Pintér Attila visszatérése.

– Természetesen ennél jobb szereplésre számítottam, de nincs tragédia. A csapat, a stáb, a munka ugyanaz. Sok a kimaradt lehetőség, több az egyéni hiba, de bízom benne, hogy inkább előbb, mint utóbb megfordul a szerencsénk, és elindulunk a tabellán felfelé. Ebben a hárompontos rendszerben sok minden megtörténhet, két-három győzelem és máris a dobogón lehetünk, ami ezúttal is cél a klubnál. Nincs edzőkérdés Győrben, továbbra is bízunk Horváth Ferencben és stábjában. Hogy szóba került-e Pintér Attila esetleges visszatérése? Ahogy említettem, Horváth Ferenc most az edző, és nem téma Győrött a váltás – szögezte le a Kisalföld hasábjain Szasa Sztevanovics sportigazgató.

Olvasói sztorik