NB I

Pintér napjai meg vannak számlálva

Gellei Imre, a MLSZ szakmai bizottságának elnöke támogatja a szövetségi kapitány azonnali leváltását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A vasárnapi, északírek elleni 2-1-es vereség másnapján már arról szóltak a hírek, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnöknek is csalódást okozott a válogatott teljesítménye, ezért alapos értékelést követően dönt a megosztó személyiségű szövetségi kapitány, Pintér Attila sorsáról.

Csányi napokon belül kikéri az MLSZ szakmai bizottságának véleményét is – a testület elnöke, Gellei Imre nem marasztalná Pintért.

– Az északírek elleni eredmény önmagáért beszél. Látni kell, hogy a közönség máris elfordult a kapitánytól, márpedig ez a játék elsősorban értük van. Átgondolt, személyeskedést nélkülöző, körültekintő írásbeli javaslatot teszünk kapitánykérdésben az elnöknek – mondta Gellei a a Borsnak.

Csányi Sándor köztudottan jó viszonyt ápol Kovács Ferenc mesteredzővel, és döntő jelentőségű lehet a MLSZ nemrégiben kinevezett sportigazgatójának a véleménye is, aki a DigiSport keddi adásában élesen kritizálta a szövetségi kapitányt.

Az MLSZ elnöke a válogatott meghatározó játékosainak álláspontjára is támaszkodik a döntésben, és Bors információ szerint Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland sem ragaszkodik Pintérhez.

Olvasói sztorik