NB I

Horvát középpályás Felcsúton

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egykori horvát korosztályos válogatott játékossal erősödött a Puskás Akadémia FC: Marin Ljubicsics az ukrán elsőosztályú SC Tavrija Szimferopol csapatától érkezett Felcsútra. A 26 éves védekező középpályást ingyen igazolta le egy plusz egy éves megállapodással a klub – írja a pfla.hu.

Ljubicsics a Hajduk Split utánpótlásában nevelkedett, 14 alkalommal pályára lépett a horvát U21-es válogatottban. 95 meccsen szerepelt a horvát első osztályban, illetve a Hajduk színeiben az Európa Liga csoportköréig jutott, ahol betalált az orosz Zenit együttesének. 2011-ben igazolt Ukrajnába, ahol szintén alapember volt.

– Három napja vagyok itt, és nagyon jól érzem magam ennél a fantasztikus klubnál. Kiválóak az edzésfeltételek és a játékkörülmények. A Pancho Aréna egy egészen egyedülálló létesítmény, alig várom már, hogy játszhassak benne. Az eredeti pozícióm védekező középpályás, de játszottam már belsővédőként is. Azért jöttem, hogy játékommal a csapatot erősítsem, minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb előrébb kerüljünk a tabellán. Beszélgettem a csapat horvát és szerb játékosaival, akik jelenléte csak megerősített az ideigazolással kapcsolatban. Erősnek érzem magam és remélem, hogy a következő bajnokin már be is mutatkozhatok – nyilatkozta Ljubicsics az aláírás után a felcsútiak honlapján.

Olvasói sztorik