NB I

Fehérváron még bíznak Radóban

A klubvezetőknek hétfőn lesz még egy próbálkozásuk a csatár megszerzéséért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu már többször beszámolt róla, az elmúlt hónapokban, hogy a Videoton új szakmai vezetése nagyon szeretné a csapatban tudni a szombathelyi Radó Andrást. A közelmúltban többször is ajánlatot tettek a csatárért, de a Haladás vezetői – a fehérváriak és a Ferencváros esetében is – kevesellték a kínált összeget, ráadásul a német 1860 München már nem érdeklődik a játékos iránt, ezért patthelyzet látszik kialakulni.

Radónak élő szerződése van, tehát sürgeti őt a hétfő éjféli határidő, de nem edz és nem játszik, mert állítólag sérült, bár – ahogy korábban írtuk – nem elképzelhetetlen, hogy más (is) van a háttérben, mert ő maga is többször kifejtette, hogy távozni, váltani szeretne. Értesülésünk szerint erre még mindig van esélye, mert a Videotonnál továbbra sem tettek le a megszerzéséről, úgy tudjuk, hogy hétfőn újabb próbálkozás következik a részükről.

Információnk szerint a székesfehérváriak akkor is szeretnék leigazolni az ifjú szombathelyi csatárt, ha a tavalyi társgólkirály, idei góllövőlista-vezető Nemanja Nikolics marad a csapatnál. Márpedig nagy kérdés, hogy mellette és Feczesin Róbert mellett Radó mennyit játszana…

Olvasói sztorik