NB I

Radó továbbra sem rúghat labdába

Két hivatalos ajánlat érkezett vele kapcsolatban a Haladáshoz, de egyiket sem fogadták el.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Augusztus 31-én zárul az átigazolási szezon az európai, így a magyar bajnokságban is, tehát vasárnap éjfélig lehet élő szerződésű labdarúgókat igazolni, ezt követően már csak csapat nélkülieket szerződtethetnek a klubok. A Haladás keretében még várható változás, lehetnek érkezők, ugyanakkor Radó András sorsa sem dőlt még el.

A 21 éves támadó továbbra sem rúghat labdába, mert a kecskeméti mérkőzés óta térdszalaghúzódással bajlódik, és csak utána másfél héttel ment el orvoshoz.

– Kaptam rá injekciót, de miután egyelőre nem javult, most Győrbe megyek egy másik orvoshoz. Kint vagyok az edzéseken, de külön kocogok, hiszen noha az egyenes irányú futásoknál nincs gondom, de ha labdába rúgok, vagy irányt változtatok, érzem a fájdalmat. Jelen állás szerint a pénteki, Paks elleni bajnokit ki kell hagynom – idézi Radót a klub honlapja. – Ami a jövőmet illeti, úgy tudom, korábban volt irántam külföldi érdeklődés, ami ugyan nem írásos, de komolynak tekinthető volt. Szívesen mentem volna, ám végül semmi sem lett az üzletből. Már csak néhány nap van hátra az átigazolási szezonból, nem tudom mi lesz velem, de ha maradok, mindent megteszek, hogy minél jobban szerepeljek a Haladással.

Ami Radó Andrást illeti, az utóbbi hetekben két magyar klubtól érkezett hivatalos, írásos ajánlat, ám a tulajdonosok egyiket sem fogadták el, kevesellték az összeget – mondta a klub honlapján Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

– A korábbi próbajátékosok közül a francia-algériai Selim M”’Hamed Arras már nincs képben, az ukrán Andrij Jefremov viszont igen. A szakmai stábnak kell eldöntenie, igényt tart-e a középpályásra. Guzmics Richárd jelezte, hogy a héten még külföldi ajánlatra vár, ha ez nem jön össze, jelentkezik, és leülünk megbeszélni, hogy visszatér-e hozzánk. Tárgyalásban állunk egy védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető magyar NB I-es játékossal, ám amíg nincs konkrétum vele kapcsolatban, a nevét nem szeretném elárulni – magyarázta Tóth Miklós.

A Haladás hivatalos honlapja a fentieken kívül augusztus 27-én saját információként tálalva megírta a Rangadó.hu augusztus 14-i értesülését, miszerint szerint a volt Fradi-edző, a holland Ricardo Moniz irányította német másodosztályú 1860 München is érdeklődött Radó András iránt.

Olvasói sztorik