NB I

Moniz kinézte magának Radót is

A német másodosztályú 1860 München csapatában folytathatja pályafutását a Haladás fiatal csatára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint továbbra is két klub ajánlata közül választhat Radó András. A Ferencváros továbbra is élénken érdeklődik a Haladás csatára iránt – aki a közelmúltban már a szombathelyiek hivatalos honlapján is kinyilvánította, hogy szívesen távozna –, ám a Videoton már letett a megszerzéséről, hiszen a Haladás illetékesei kevesellték a fehérváriak által kínált pénzt.

A Fradi ajánlata mellett azonban befutott Szombathelyre a német 1860 München érdeklődése is. A másodosztályú klub állítólag hajlandó lenne kifizetni azt az árat, amit a Haladás kér; napokon belül megszülethet a döntés, a tulajdonosi kör tagjai jelenleg is egyeztetnek.

Mint ismert, a müncheniek vezetőedzője az FTC-től a tavaly december elején távozó holland Ricardo Moniz, aki a jelek szerint jól emlékszik Radó Andrásra… Ne feledjük, a jelenleg kegyvesztett kapus, Király Gábor klubjában szerepel a Fradiból elküldött brazil Leonardo is.

Érdeklődésünkre Radó András elmondta, hogy az átigazolási időszak végéig várható, hogy bekövetkezik a klubváltása, de a Ferencváros, illetve az 1860 München ajánlatáról nem nyilatkozott.

Kerestük az ügyben a német 1860 München sajtóosztályát, de egyelőre nem kaptunk választ.

Olvasói sztorik