NB I

Két románt igazolt a Lombard

Andrei Coroian és Andrei-Alexandru Florean is a kieső Kaposvár színeiben játszott tavasszal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön két játékossal bővült a Lombard Pápa kerete, ugyanis Andrei Coroiant és Andrei-Alexandru Floreant is leigazolta a klub – mondta Glatz Lajos technikai vezető a papa-ma.hu érdeklődésére. A két labdarúgó az elmúlt néhány hétben Pápán készült, játszottak a keddi, pasaréti pályaavató mérkőzésen, és úgy tűnik, Mátyus János vezetőedző látott bennük fantáziát és javasolta a szerződtetésüket.

A korábbi U19-es válogatott román középpályás, Andrei Coroian a 2008–2009-es szezonban az olasz Bresciában futballozott, majd a román FC Bihor Oradea együttesét erősítette három évig. A 23 éves játékos 2013-ban Kaposvárra igazolt, az elmúlt bajnokságban 16 mérkőzésen jutott szóhoz, egy gólt szerzett.

A 22 éves Andrei-Alexandru Florean is meggyőzte eddigi teljesítményével a szakvezetést arról, hogy erősítést jelenthet. A jobb oldali középpályás korábban az U17-es, az U19-es és az U21-es román válogatottba is meghívót kapott. A futballista az FC Bihor neveltje, ősszel a Sageata Navodari játékosaként 11 meccsen lépett pályára a román élvonalban, majd Kaposvárra igazolt, tavasszal 13 mérkőzésen játszott, gólt nem szerzett. Mindkét labdarúgó egy évre kötelezte el magát a Lombard Pápához.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik