NB I

Koller és társai meglepnék a Videotont

Az előző szezonban tizenkét gólig jutó támadó szerint a közönség lesz a tizenkettedik emberük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Harmadik nekifutásra a Nyíregyháza is megszerezte első győzelmét az élvonalban, amire nagy szüksége volt. Az újonc a Debrecen elleni bravúros döntetlennel kezdte a bajnokságot, majd jött a Paks elleni 3-0-s vereség. Az első nyíregyházi sikert a Bp. Honvéd szenvedte meg, ráadásul hazai környezetben. Evés közben jön meg az étvágy, szokták mondani. A Magyar Kupában a Kalocsát 8-0-ra léptette le a Spartacus, amelynek következő mérkőzése nem lesz könnyű, hiszen a Videotont fogadja szombaton.

A Rangadó.hu megkeresésére a nyíregyháziak támadója, Koller Krisztián elmondta, hogy nagyon fontos volt számukra a kispesti három pont.

– A győzelem mindenképpen nagyon fontos volt mindenki számára. Szerintem igazi csapatmunka eredményezte a Honvéd elleni sikert. Nekünk most elsődlegesen az eredmény a fontos. Talán ez az idegenbeli győzelem ad egy kis önbizalmat az egész csapatnak – mondta Koller Krisztián.

– A Kalocsa ellen nagyon sima mérkőzést játszottak?
– Úgy mentünk fel a pályára, hogy nem szabad félvállról venni a meccset. A kupában egy mérkőzés van, ezért a kis csapatok komolyan megnehezíthetik a nagyok dolgát. Úgy álltunk hozzá, mintha NB I-es ellenféllel játszanánk. Korán sikerült vezetést szereznünk. A huszadik percben már négy-null volt az eredmény, de nem adtuk meg azt a lehetőséget, hogy felzárkózzon a Kalocsa. Ha egy csapat nem rúgja be a helyzeteit, az megbosszulhatja magát. Görcsössé válhat a játék és a kisebb együttesek ilyenkor vérszemet kapnak. Nem akartuk, hogy ez megtörténjen, ezért is alakulhatott ki ez a nagy különbség. Úgy gondolom, teljesítettük a célkitűzést, és megérdemelten jutottunk tovább. A győzelmek fokozatosan építik a csapatot, de ez nem azt jelenti, hogy el kell bíznunk magunkat.

– Szombaton a hibátlan Videotont fogadják. Mit vár attól a mérkőzéstől?
– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok a Videoton ellen. Nyíregyházán a közönség tizenkettedik emberként segíti a csapatot. Itt nagyon szeretik a focit és éhesek a sikerre. Elég, ha a Paks elleni mérkőzést vesszük. Három-nullra kikapott a csapat, de a közönség végig szurkolt és buzdított minket. Reméljük, sikerül meglepetést okoznunk, és pontot, vagy pontokat szerezni. Természetesen a szurkolóinknak is szeretnénk örömet okozni.

Olvasói sztorik