NB I

Szalai Vilmos is Diósgyőrbe tart

A Mezőkövesd védője követheti Bognár Istvánt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt héten három próbajátékos is látogatta a DVTK edzését: Stefan Cicmil montenegrói középső védő, Mark Janssen holland támadó és Filip Serečin szlovák támadó mutathatta meg képességeit. A szakmai stáb az alapos szemrevételezést követően meghozta döntését, egyikük sem lesz idén nyáron a DVTK labdarúgója – írta korábban a Diósgyőr honlapja.

– Janssen és Serecin olyan állapotban volt, hogy egyből nem tudtak volna nekünk segíteni, Cicmil pedig más miatt nem maradt – nyilatkozta a játékosokkal kapcsolatban Tomiszlav Szivics vezetőedző az Észak-Magyarországnak.

Az Észak-Magyarország utánajárt annak, hogy végül miért köszöntek el Cicmiltől. A lap úgy tudja, időközben más futballista is képbe került ezen a poszton, nevesül az NB II-be kieső Mezőkövesd középhátvédje, Szalai Vilmos. A hírek szerint akadnak még elintéznivalók a 23 éves labdarúgó ügyében, ezért érkezése – egyelőre – nem számít hivatalosnak. Szalai a második kövesdi futballista lenne a DVTK-ban, a középpályás Bognár István után.

Olvasói sztorik