NB I

Újabb támadót igazolt a Lombard

A szerb Szasa Popin után még egy csatárral erősödött a Lombard kerete: a mezőkövesdi Olasz Dénes érkezett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A klubtól kapott információk alapján kölcsönben Pápán folytatja pályafutását a 26 éves Olasz Dénes, aki legutóbb a Mezőkövesd játékosa volt – írja a papa-ma.hu.

A csatár Mezőkövesden kezdett focizni, 2004-ben Kazincbarcikára igazolt, ezután többször is kölcsönadták, 2011-ben a Videoton II csapatához került, ahonnan visszatért Kövesdre. Egy szezon után a Putnok színeiben játszott, majd következett ismét Mezőkövesd: a Véber György vezette együttesben az elmúlt bajnokságban 13 alkalommal jutott szóhoz az élvonalban, ezeken egy gólt szerzett, a Magyar Kupában a Kazincbarcika elleni 4-3-ra megnyert találkozón mesternégyest jegyzett.

A pápai vezetőség nem gördít akadályt Horváth Richárd távozása elé. A középpályás a több játéklehetőség reményében kérte szerződése felbontását – a bajnokságban négy alkalommal csereként lépett pályára, egyetlen pápai találatát a Ligakupában szerezte.

Szasa Popin három, Waltner Róbert és a Svédországból érkező Benkő Krisztián egy évre írt alá. Szintén egy évre, azonban kölcsönbe érkezett a Ferencvárostól Csilus Tamás és Gál Szabolcs, valamint hároméves szerződést kötöttek a Pápai Egyesített Labdarúgó Club korosztályos csapatától érkező Böröczky Bálinttal, aki a védelmet erősíti majd.

Olvasói sztorik