NB I

Horvát középhátvéd Felcsúton

Renato Kelics korábban kilenc Európa Liga-meccsen szerepelt, most Olaszországból érkezett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, az olasz másodosztályból kiesett, majd megszűnt Padova szabadon igazolható játékosainak kedvenc célpontja Magyarország: Feczesin Róbert a Videotonba igazolt, Tommaso Rocchi a Haladás kiszemeltje, a Puskás Akadémia pedig bejelentette, hogy náluk folytatja pályafutását a horvát Renato Kelics, aki kettő plusz egy évre írt alá.

A 23 éves középhátvéd az olasz klub előtt öt esztendeig a Slovan Liberec játékosa volt, ahová 17 évesen érkezett. A legutóbbi két idényben a cseh csapat alapemberévé vált, több Európa Liga-mérkőzésen is szerepelt, a többi közt a Sevilla ellen is. A horvát válogatott csapatkapitányaként ott volt 2010-ben a franciaországi U19-es Európa-bajnokságon, valamint 2011-ben a kolumbiai U20-as vébén.

– Nagyon örülök, hogy ilyen kiváló körülményeket biztosító klubhoz szerződtem. Mindent megteszek, hogy a csapattal együtt minél jobb eredményt érjünk el. A világ sok helyén jártam, sok szép stadiont láttam, de a Pancho Aréna egészen lenyűgöző. Köszönöm mindenkinek, aki hozzásegített, hogy a Puskás Akadémiára kerültem – idézi az új játékos, Renato Kelics első szavait a PFLA honlapja.

Olvasói sztorik