NB I

Besics is elutazott Thaiföldre

A Ferencvárostól távozó bosnyák válogatott játékos is részt vesz az angol Everton ázsiai túráján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

A Ferencváros közleménye:

„A világbajnokságot megjárt Muhamed Besics a Ferencváros engedélyével tartózkodik a liverpooli klubnál. Az FTC és a Premier League-ben szereplő Everton között már aláírási fázisban van Besics szerződtetésének ügye.

Bár az aláírásra még nem került sor a klubok között, miután rendkívül közel vannak az álláspontok, az FTC engedélyezte, hogy a bosnyák labdarúgó elutazzon a liverpooli egyesület ázsiai túrájára.”

Korábban írtuk:

Az Everton FC hivatalos honlapján bejelentették, hogy Besics is elutazott Thaiföldre csapattal, de Roberto Martinez menedzser csak a jövő héten mutatja be ünnepélyesen, amikor visszatérnek.

A Ferencvárostól távozó bosnyák válogatott játékos vasárnap játszhatná első meccsét új csapata színeiben, hiszen megmérkőznek a szintén angol Leicester City együttesével az ázsiai országban, azonban a klub tájékoztatása szerint a világbajnokság után még nincs megfelelő állapotban, így biztosan nem lép pályára.

– A következő néhány nap alkalmat kínál neki arra, hogy megismerkedjen a játékosainkkal, de ennél sokkal fontosabb, hogy lehetősége lesz ideális erőállapotba hozni magát az új szezon előtt. Nagyon várom már, hogy visszatérésünk után bemutathassam őt a szurkolóinknak, de addig is szeretnék köszönetet mondani a Ferencvárosnak a tárgyalásokkal kapcsolatban. Nagyon megértőnek mutatkoztak, örömmel nyugtáztuk, hogy a munkakapcsolat gyümölcsöző volt – mondta Roberto Martinez, az Everton menedzsere.

Korábban írtuk:

Továbbra is (leendő) új klubja, az Everton városában, Liverpoolban tartózkodik Muhamed Besics. A Ferencváros bosnyák légiósáról a Liverpool Echo fotósa, Gareth Jones lefényképezte, amint a szerződése aláírása után elhagyta a Hilton szállodát.

A bhdragons.com azt közölte a Twitteren, hogy bár volt néhány komplikáció, megszületett a megegyezés a világbajnokságon is szerepelt védekező középpályás ügyében. Arról is beszámoltak, hogy jó néhány rajongó felismerte Besicset, közös képeket készítettek vele, ő pedig azt mondta a szurkolóknak, hogy már hivatalosan is az Everton játékosa. A repülőtéren is készült róla egy kép, akkor már új klubra sportruházatát viselte. A kötelező orvosi vizsgálatokra ma, a bemutatására pedig pénteken kerül sor.

A The Everton Page szurkolói Twitter-oldal is a klub új játékosaként köszöntöttea bosnyák fiatalt.

Olvasói sztorik