NB I bajnokok ligája

Régi ismerős várhat a Lokira

A Debrecen a fehérorosz BATE Boriszov és az albán KS Skënderbeu párharcának győztesével találkozik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az UEFA svájci központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája- és az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának párosítását.

FRISS:

Az Európa Liga harmadik körében a – horvát HNK Rijeka otthonában lejátszott első meccsen 1-0-s vereséget szenvedő – Ferencváros a feröeri Víkingur és a norvég IL Tromsö győztese ellen folytatja. Az első találkozójukon nem született gól. A legutóbbi magyar csapat a Paks volt, amely ezzel a norvég klubbal találkozott, és 2011-ben idegenbeli 3-0-s sikerének köszönhetően kiejtette!

A bolgár Litex Lovecs ellen, idegenben 2-0-ra győző Diósgyőr az észt JK Sillamäe Kalev és az orosz FK Krasznodar továbbjutóját kapta, amely minden bizonnyal az idegenben 4-0-ra nyerő orosz csapat lesz.

A svéd IFK Göteborg ellen házigazdaként 3-0-s vereséget szenvedő Győri ETO számára már csak elméleti jelentősége volt a sorsolásnak: a párharc továbbjutója a portugál Rio Ave FC ellen folytathatja.

Dzsudzsák Balázs orosz csapata, a Dinamo Moszkva az izraeli Hapoel Kirjat Smona ellen játszik.

Korábban írtuk:

Az északír Cliftonville elleni első, idegenbeli meccsen 0-0-t elérő Debrecen elkerülte Gulácsi Péter együttesét, az osztrák bajnok Red Bull Salzburgot, és továbbjutás esetén a fehérorosz BATE Boriszov és az albán KS Skënderbeu párharcának győztesével találkozik. A két csapat első mérkőzése 0-0-val zárult.

A DVSC tavalyelőtt az idegenbeli döntetlen után Nyíregyházán kikapotta belorusz bajnoktól, így kiesett a BL-selejtezőből. Az albán csapattal szintén két évvel ezelőtt játszott a Loki: idegenben 1-0-ra kikapott, Nyíregyházán 3-0-ra győzött, tehát továbbjutott a BL-selejtezőben.

Az első mérkőzéseket július 29-30-án, a visszavágókat augusztus 5-6-án játszhatják.

Olvasói sztorik