NB I

Libériai csatárt tesztel a Lombard

Szabó Bence is Pápán próbázik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A felkészülés második hetében jár a Lombard Pápa felkészülése. Mátyus János vezetésével napi két edzéssel készülnek a játékosok. A kerethez közben folyamatosan csatlakoznak próbajátékosok is.

Az elmúlt héten magyar és észt labdarúgók szerepeltek a Perutz-stadionban – kevés sikerrel – hétfőtől pedig magyar és brazil játékosok próbálják megmutatni és igazolni tehetségüket. A hét elejétől Bernardo Frizoni, Faggyas Milán és Ivan Carvalho készül a stadionban, kedden pedig két újabb próbázó igyekszik meggyőzni a vezetőedzőt.

Egyikük Szabó Bence kétszeres olimpiai bajnok magyar kardvívó fia, ifjabb Szabó Bence. A 24 éves csatár 2008-ban lett az Újpest játékosa. Később megfordult az angol Wolverhamptonnál, Pécsett, az Újpest II-ben és a Vasasban is. Az ősz során az NB II-es Tatabányát erősítette, majd ismét a Vasas szerződtette, miután 2013 végén nem hosszabbították meg tatabányai kontraktusát. Az élvonalban 17 találkozón szerepelt, s egy gólt szerzett.

Szintén Pápán edz a 24 esztendős Joel „Sunnyboy” Toé. A 165 centiméter magas libériai csatár szerződése június 30-án járt le a máltai Mosta FC-vel, így szabadon igazolható – derül ki a papa-ma.hu beszámolójából.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!