NB II

Pápán edz a ZTE brazilja

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Zalaegerszeg brazil játékosa, Bernardo Frizoni a jövő héten Pápára utazik próbajátékra. Amennyiben megfelel az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken, jelenlegi klubja nem gördít akadályt a távozása elé, persze a Lombard FC nem szerezheti meg ingyen, hiszen élő szerződése van a ZTE-vel.

Hétfőtől a zalaegerszegiekkel készül a korábbi U21-es válogatott Farkas Norbert, a Puskás Akadémia középpályása, aki már kilenc alkalommal pályára lépett az NB I-ben. Amennyiben sikerül vele megegyezni, ő is a másodosztályú csapatot erősítheti a következő években – írja a klub honlapja.

Továbbra is a ZTE-vel edz Waltner Róbert, aki legutóbb Kaposváron és Siófokon játszott. Bizonytalan a sérülésből lábadozó Preklet Csaba maradása is, őt a Vasas csábítja. A sérült brazil Tanque táppénzen van, féléves felépülése után döntenek sorsáról, mivel élő szerződéssel rendelkezik.

A ZTE korábbi játékosai közül Józsi Györgyöt (FTC) és Balázs Zsoltot (Kecskemét) is megkereste a klub, de leigazolásukra kevés az esély – írja a zalasport.hu.

Olvasói sztorik