NB II

Hárman érkeztek a ZTE-hez

Az NB II-es csapatnál szerdán új játékosok érkezését – vagyis leigazolását illetve kölcsönvételét – jelentették be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai sajtótájékoztatón Kocsárdi Gergely klubigazgató számolt be a változásokról, majd bemutatta az új fiúkat.

Elsőként Fodor Marcellt, aki kettő plusz egy éves szerződést kötött. Az élvonalban az FC Fehérvár, a Debrecen, az Újpest és a Diósgyőr együttesében is szerepelt. Legutóbb az Újpest labdarúgójaként a kölcsönben játszott a Siófok és az Ajka színeiben. A 27 éves védő a DVSC játékosaként a 2009-es Bajnokok Ligája-szereplés során négy alkalommal is pályára lépett.

A 21 éves, ballábas védő, Króner Martin a DVSC-től egy évre kölcsönbe érkezik; legutóbb a DVSC-DEAC csapatában játszott az NB III-ban.

A 26 éves védekező középpályás, Horváth Attila a Siófok, valamint az Ajka NB II-es együtteseiből lehet ismerős a labdarúgást kedvelők számára. Ő hároméves szerződéssel kötelezte el magát Egerszegre.

Újabb játékosok érkezését a klub legközelebb a jövő héten jelenthet be. Kocsárdi Gergely elmondta, hogy a brazil Bernardo Frizonit több klub szeretné leigazolni, köztük élvonalbeli együttesek is. Az ő sorsa attól függ, hogy milyen ajánlat érkezik érte. A zaol.hu információi szerint más zalai játékos iránt is van érdeklődés.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik