NB II

Lőrincz Emil a ZTE új vezetőedzője

A tréner munkáját Balogh István és Vlaszák Géza segíti az NB II-es csapat szakmai stábjában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn sajtótájékoztatót tartott a ZTE FC, amelyen bemutatták az új szakmai stábot: Lőrincz Emil vezetőedzőt, Balogh István edzőt és Vlaszák Géza kapusedzőt. Ezt követően Végh Gábor tulajdonos vette át a szót.

– Szerencsére gyorsan sikerült megegyeznünk az általunk legjobbnak vélt szakemberrel. Cél, hogy minél előbb olyan csapatot építsen, főleg zalai fiatalokkal, aminek esélye lesz a feljutásra.

Az egykori 37-szeres válogatott, háromszoros bajnok, egyszeres kupagyőztes Lőrincz Emil edzőként legutóbb a Pécs csapatát irányította. Zalaegerszegen közönségcsalogató játékot vár.

– A játékos legyen alázatos és szorgalmas, a tehetség csak ezek után jön. Mindenki tiszta lappal indul nálam, és természetesen azok fognak majd játszani, akik edzésen megfelelően teljesítenek. Azt szeretnénk elérni, hogy olyan csapat alakuljon ki, amelyik vonzza a közönséget.

Devecz Miklós vezérigazgató kijelentette: mindent elkövetnek, hogy a ZTE FC mihamarabb visszakerüljön méltó helyére.

– Az új szlogen: vissza a gyökereinkhez. Szeretnénk újra zalai focistákra épülő klubot, és a legendás, hangos szurkolótábort. Szeretnénk visszatérni a régi háromszög-címerhez: benne van a szív, az építkezés folyamata, és jelzi mindazt, ami ezerkilencszáz-húsz óta benne van a ZTE-ben. Mindent el követünk, hogy az ezzel a címerrel jegyzett ZTE visszakerüljön a méltó helyére – tudósított a klub Facebook-oldala.

Olvasói sztorik