NB II

A ZTE-nél kinevezték Kocsárdit

Megtartotta közgyűlését a zalaegerszegi futballcég; Preklet Csabának két bordája eltörött a meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Zalaegerszeg szombaton 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Kisvárda ellen a másodosztály utolsó előtti fordulójában.

Érdekesség, hogy a mérkőzés időpontjában, szintén 16 órától tartotta éves közgyűlését a ZTE FC Zrt. Az időbeli egybeesés nem szervezési figyelmetlenségre utal, ugyanis a közgyűlés időpontját jóval korábban kijelölték, és akkor még úgy volt, hogy a meccs 18 órakor kezdődik, ám a múlt héten az MLSZ előrehozta a találkozót.

A mérkőzést ünnepélyes jelenetek vezették fel, hiszen köszöntötték a ZTE FC női csapatát, amely bajnok lett az NB II Nyugati-csoportjában, és a jövő héten már a Doroggal játszik osztályozót az élvonalba jutásért. A köszöntések ezzel még nem értek véget: a ZTE FC most búcsúztatta el a nyugdíjba vonuló technikai vezetőjét, Németh Ottót, aki 23 éven át segítette és szolgálta a klub munkáját.

A közgyűlésen a tagság elfogadta a beszámolókat. Ezen felül megtörtént a korábbi cégvezető, Dézsi Attila ügyvezető visszahívása és az új cégvezető kinevezése Kocsárdi Gergely személyében.

A mérkőzés után kiderült, hogy a 17. percben lecserélt Preklet Csaba sérülése súlyos. A saját kapusával történt ütközése után eltört két bordája és légmellet kapott a ZTE FC védője, akit kórházba kellett vinni még a találkozó ideje alatt – írja a zaol.hu.

A mérkőzés tudósítása ide kattintva olvasható!

Olvasói sztorik