NB II

Hajdú Norbert visszatérhet az élvonalba

A tapasztalt középpályásnak nagyon fáj, hogy nem marasztalták Zalaegerszegen, de több helyről is keresik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy távozó már biztosan lesz az NB II-es Zalaegerszeg csapatától, hiszen a két éve visszatért Hajdú Norbert a Facebookon elköszönt a szurkolóktól. Lejárt a szerződése, és a klub nem kínált neki hosszabbítást.

„Köszönöm szépen Zalaegerszegnek az elmúlt két évet! Az életben nagyon sok mindent tanultam itt, legfőképpen azt, hogy amikor az ember bajban van kikre lehet számítani. Köszönöm a szakmai stábnak, a szurkolóknak, de legfőképpen a játékostársaimnak akik a nehéz időkben is kitartottak a szeretett csapatunk mellett! Olyan barátra leltem az edzőmben, Lendvai Miklós személyében, aki a példaértékű hozzáállásával mindig megmutatta a helyes utat. Köszönöm! Viszont nem köszönöm meg azoknak az embereknek, akik a ZTE-család ellen tettek és tesznek. Talán egy napon még vissza térek, hiszen tudjátok barátaim, hogy ZTE FC Zalaegerszeg mindig is része volt, és része is marad a szívemnek…”

Kocsárdi Gergely klubigazgató tájékoztatása szerint szakmai okok miatt köszöntek el a 31 éves középpályástól, aki a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, minden valószínűség szerint nagy átalakulás előtt áll a ZTE kerete.

– Nem marasztaltak, és bizony fáj az a történet, ahogy velem és a csapattal, a szakmai stábbal és a játékosokkal viselkedtek. Amikor a legnagyobb baj volt, ezekre a játékosokra és az edzőre akkor is lehetett számítani. Kitartottunk végig, és igazán jó társaság alakult ki, köszönöm mindenkinek, hogy ilyen nagy bajban is végig tudtuk csinál a szezont. Legfőképpen Lendvai Mikinek köszönöm aki előtt le a kalappal, mind emberileg, mind szakmailag a csúcsok csúcsa. Minden valószínűség szerint nagy átalakulás előtt áll a keret – mondta Hajdú Norbert.

Elmondta továbbá, hogy szóba került a neve az NB II-es Gyirmót, valamint az élvonalban újonc Nyíregyháza és Dunaújváros csapatánál, de konkrétumok még nincsenek.

– Ha lesz lehetőségem, az NB I-ben folytatnám, most viszont szeretnék kikapcsolódni, hogy tisztán lássam a dolgokat, és olyan döntést hozzak, amivel megalapozhatom a jövőmet – mondta Hajdú Norbert.

Olvasói sztorik