NB II

Waltner újra Zalaegerszegen?

Egyelőre edzéslehetőséget biztosít számára a klub, de hogy ennél tovább is lépnek-e a felek, az még a jövő zenéje.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn munkához látott a ZTE NB II-es csapata, a Lőrincz Emil vezette új szakmai stáb először találkozott a szabadságról visszatért labdarúgókkal, de vannak hiányzók.

– Egyelőre egy visszatérőnk van, Szegleti Gergely személyében, aki tavasszal az Andráshida csapatában játszott, de szeretnénk vele hosszabbítani. Holdampf Gergely amatőr szerződéssel játszott nálunk, de közelednek az álláspontjaink, hiszen szeretnénk profi szerződést kínálni neki. A meglévő labdarúgóink közül Simonfalvi Gábor engedéllyel majd csak csütörtökön veszi fel a munkát. Egy próbajátékosról tudok egyelőre beszámolni, Szekér Dávidról, ő a REAC-ban futballozott, a többi próbázó a jövő héten érkezik – mondta a zaol.hu oldalon Kocsárdi Gergely klubigazgató.

Waltner Róbert is a csapattal edzett. A 37 éves csatár a ZTE történetének eddigi legeredményesebb futballistája 93 góllal. Tavasszal a Siófok játékosa volt, számára egyelőre edzéslehetőséget biztosít a klub, de hogy ennél tovább is lépnek-e a felek, az még a jövő zenéje.

Kocsárdi Gergely azt is elmondta, hogy a fiatal védőt, Króner Martint kölcsönvették a DVSC-től, ő kedden érkezik, de további három játékossal, így a legutóbb a Mezőkövesdben szerepelt Melczer Vilmossal is tárgyalnak. Szerdán pedig új játékosok szerződtetését jelenthetik be a klubnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik