NB I

Nem fordulnak az UEFA-hoz

A klub vezetősége nem akar ártani a magyar labdarúgásnak, célja nem az MLSZ, vagy valamely versenytárs elleni támadás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mezőkövesd-Zsóry FC elnöksége a klub honlapján megjelentetett közleményben reagált a sajtóban megjelent hírekre az óvást érintő fellebbezéssel kapcsolatban.

A sajtó hasábjain olvasható, hogy „Elutasította a Mezőkövesd Zsóry óvást érintő fellebbezését az MLSZ fellebbviteli bizottsága, mert a klub ügyvezetője elkésett a fellebbezéssel s a díját sem fizette be”

A 2014. május 23-án (péntek 16.05 óra) részünkre megküldött elutasító határozat ellen az MLSZ szabályzatai alapján 2014. május 25-én (vasárnap) 14.00 óráig lett volna lehetőségünk fellebbezést benyújtani. Mindenki előtt ismert, hogy pénteken 16.00 óra után sem a banki utalásnak nem tudtunk megfelelni (mivel utalásra csak munkanapokon 16.00 óráig van lehetőség), sem pedig annak, hogy 2014. május 25-én vasárnap 14.00 óráig beadványunkat eljuttassuk az MLSZ részére.

A postai kézbesítés 2014. május 28-án (szerda) történt, melyre a határidő betartásával 2014. május 30-án beadtuk a fellebbezést, a fellebbezési díj átutalását követően. Magyarországon nincs még egy olyan hatóság, ahol nem a postai kézbesítés számít a határidő számítása tekintetében, hanem az elektronikus levél kiküldésének napja.

Az UEFA-hoz nem kívánunk fordulni tekintettel arra, hogy a magyar labdarúgásnak nem kívántunk és kívánunk ártani!

Célunk nem a versenytárs labdarúgócsapatok, illetve a Magyar Labdarúgó Szövetség elleni támadás, hanem a szabályok betartatása mellett történő fellépés volt, amit a helyzetünkben bármely felelősen gondolkodó klub megtett volna.

Az eljárás eredményeként bízunk benne, hogy legalábbis a szabályzatok hiányosságára és a pályán egyenlő esélyek biztosítására felhívtuk a figyelmet.

Mezőkövesd-Zsóry elnöksége

Olvasói sztorik