NB I

Nagy jövés-menés várható

Az élvonal hatodik helyén végző szombathelyiek vezetőedzője, Artner Tamás szerint az utóbbi három évben most várható a legkomolyabb változás a játékoskeretben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Noha a 24. fordulót követően a harmadik helyen állt a Haladás megtartotta őszi pozícióját, és a hatodik helyen zárt. Az utóbbi négy bajnokságban egyaránt nyolcadik lett a szombathelyi csapat, így a mostani szereplés előrelépésnek tekinthető. A jövő viszont egyelőre nagy kérdőjeleket tartogat, hiszen június 30-án hét játékos szerződése is lejár, és közülük még senki sem hosszabbított. Az FTC-hez igazoló Predrag Bosnjak az első biztos távozó, de Artner Tamás még nem tudja, kikre számíthat ősszel.

– Ami a jövőt illeti, Predrag Bosnjak már az FTC játékosa, és könnyen lehet, hogy lesznek követői – idézi a vezetőedzőt a vaol.hu. – Több lejáró szerződésű játékossal folynak a tárgyalások, ha ők távoznak, helyettük igazolni kell. Egy középpályásra és egy támadóra mindenképpen szükségünk van. Az utóbbi három évben most lesz a legnagyobb jövés-menés, az első másfél hétben sok külföldi és magyar próbajátékos érkezhet és az utánpótlásból is többen nálunk kezdik a felkészülést. Emellett a kölcsönjátékosok is a Rohonci úton edzenek egy darabig, majd eldöntjük, kikre tartunk igényt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik