NB I

Bosnjak a Fradiban folytatja

A magyar válogatottban szerdán bemutatkozó védő szerződést kötött a Ferencvárossal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Zajlik az élet Predrag Bosnjak körül: a rutinos vajdasági védő szerdán, Albánia ellen bemutatkozhatott a magyar válogatottban, csütörtökön pedig szerződést kötött a Ferencvárossal.

A 28 éves Bosnjak 2013 júniusában kapta meg a magyar állampolgárságot. Idén remek formában futballozott a Haladásban, kiváló teljesítményének köszönhetően a válogatottba is meghívást kapott. A múlt héten szerződtetett horvát Tomislav Havojicshoz, valamint Nagy Dánielhez hasonlóan ő is olyan futballista, aki karakterében, valamint játékstílusában is tökéletesen illik a Thomas Doll vezette szakmai stáb rendszerébe – írja a Fradi honlapja.

A szerb másodosztályú FK Backa csapatában kezdte pályafutását, majd Szerbiában volt a Novi Sad, az OFK Kikinda és a Proleter Novi Sad labdarúgója is. Ezt követően, 2010-ben szerződött Magyarországra, ahol előbb az első osztályú Nyíregyháza, majd az NB II-es Veszprém együttesét erősítette. Magasan kiemelkedett a másodosztályból, ezért egy évvel ezelőtt a Haladás szerződtette. Az NB I-ben is kiváló szezonja volt idén, a Haladás védelmének meghatározó bástyájaként szerepelt a baloldalon. Posztján a bajnokság egyik legjobbja.

Képességeivel, eddigi játékával meggyőzte a Thomas Doll vezette szakmai stábot, amely a leigazolását javasolta. A vezetőség eredményes tárgyalásokat folytatott a Haladással és a futballistával is, aki csütörtökön aláírta szerződését az FTC-hez.

Olvasói sztorik