NB I

Gyurcsóra cseréli Jovát a Fradi?

Tarmo Kink és Futács Márkó is a kiszemeltek között, válogatott védőt is igazolhat Thomas Doll.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Honlapunk is beszámolt róla, hogy a Ferencváros konkrét ajánlatot tett Radó Andrásért, a Haladás tehetséges támadójáért. Azóta újabb nevek vetődtek fel a csapatnál: a hírek szerint a szintén szombathelyi Predrag Bosnjak, valamint az angol West Bromwich Albiontól távozó Gera Zoltán is a kiszemeltek között szerepel.

Az origo.hu információi szerint rajtuk kívül a válogatott védő, Guzmics Richárd érkezésére is lehet esély, de akár a Videotonban tavasszal nagyon kevés lehetőséget kapó Gyurcsó Ádám, valamint a Kaposvártól búcsúzó Tarmo Kink is a Népligetbe költözhet nyártól.

Utóbbi játékos szerződtetését biztosra vették korábban, ám az elmúlt napokban annyit változott a helyzet, hogy Julian Jenner sorsától függ az észt válogatott támadó leigazolása. A holland szélsővel több magatartási probléma is volt az utóbbi időben, a meglehetősen hangulatembernek tartott játékos szerződése lejár, nem valószínű, hogy meghosszabbítják – írja a portál.

„Nem tudtunk megállapodni a klubjával, így más országba szerződhet. Spanyolország, Törökország, vagy a Közel-kelet is szóba jöhet” – mondta a Voetbal International holland lapnak Cihan Korkmaz, Jenner ügynöke. Ebben az esetben szükség lesz egy szélsőre, Doll pedig hajlik arra, hogy Kink legyen az. A 28 éves észt játékosnak ugyancsak lejár a szerződése a már kiesett Kaposvárnál, így ingyen igazolható lesz, és a hírek szerint szeretne Magyarországon maradni. Felvetődött Gyurcsó Ádám neve is, a Videoton 23 éves szélsőjét a kapus Jova Leventével cserélhetik el egy évre, opciós joggal.

Böde lehet az egyik távozó

Több Fradi-játékosnak is kérdéses a jövője: Muhamed Besics a hírek szerint marad a klubnál, az viszont kérdéses, hogy Mateo Pavlovics és Böde Dániel a Fradiban folytatja-e pályafutását. Utóbbi esetében sokat számíthat, hogy sikerül-e egyezségre jutni Radó ügyében, ugyanis ha a fiatal csatár érkezik, akkor Bödének várhatóan nem lesz maradása.