NB I

Csukics a Hali-tábornak mutogatott

Predrag Bosnjak úgy érzi, hogy Dibusz Dénes tartotta életben a Fradi győzelmét a Haladás ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap a Haladás otthonában vendégeskedett a Ferencváros az élvonal utolsó előtti fordulójában. A parázs hangulatú találkozón a hazaiak számos gólszerzési lehetőséget elszalasztottak, így a szünetben becserélt Diallo góljával végül a Fradi nyert 1-0-ra. A szombathelyiek egyik legjobbja Predrag Bosnjak volt, aki kiegyensúlyozott teljesítményével már Pintér Attila szövetségi kapitány figyelmét is felkeltette, és több összetartásra is meghívta a szerb-magyar balhátvédet.

A Rangadó.hu megkereste a Fradi ellen két nagy távoli lövést is eleresztő 28 éves védőt, aki úgy véli, hogy csak a remekül védő Dibusz Dénes tartotta életben a vendég együttes győzelmi esélyeit a vasárnapi rangadón.

– Nagyon jó, ragyogó hangulatú meccset játszottunk a Ferencváros ellen, de sajnos kikaptunk – kezdte Predrag Bosnjak. – Az első félidőben jó teljesítményt nyújtottunk, sok helyzetünk volt, de a Fradi kapusa, Dibusz remekül védett, ő tartotta életben az ellenfelet. Van ilyen nap, amikor nem megy be semmi. A helyzetek kialakításával nem volt gond, de nem tudtuk azokat belőni.

– Szerencséjük sem volt, hiszen önnek is volt két nagy lövése, az egyiket Dibusz a pipából szedte ki, a másik a kapufán csattant…
– Annyira már nem emlékszem, de megnéztem a felvételeket és valóban két szép lövésem is volt. Az elsőnél Dibusz hatalmasat védett, a másodiknál pedig csak néhány centi hiányzott. Sajnos egyikből sem lett gól, tényleg nem volt szerencsénk.

– A lefújást követően Vladan Csukiccsal szólalkozott össze. Mi történt, mi volt a kakaskodás hátterében?
– Én nem is hallottam, hogy a játékvezető lefújta a meccset. Csak annyit észleltem a félpályánál, hogy Csukics elindult a mi B-közepünk felé és mutogatott, kiabált nekik. Mondtam neki, hogy ne beszéljen ilyeneket, inkább menjen a saját szurkolótáborához. Erre ő nekem kezdett el csúnyákat mondani, de felfokozott hangulatban voltunk, ilyen előfordul. Régóta ismerjük egymást, és a mérkőzés után meg is beszéltük a dolgokat. Mondtam neki, hogy ez nem volt korrekt a részéről, de bocsánatot kért, mert amúgy jó emberről van szó. Igazából ennyi történt.

– Az utóbbi két vereség után sem lehetnek elégedetlenek az idei szereplésükkel…
– Úgy gondolom, hogy a Paks elleni meccset nem szabadott volna lejátszani, hiszen állt a víz az egész pályán. Pénteken a Pancho Arénában sokkal jobb állapotban volt a gyep, mégis elhalasztották a találkozót. Így alakult, nem volt szerencsénk, megyünk tovább. Az utolsó fordulóban Pécsen játszunk, ott kell nyerni, és akkor ott maradunk az első hatban.

– Egy forduló van vissza a bajnokságból. Mennyire érzi magát fáradtnak a szezon végén?
– Jól jön ez a szabad hétvége, és Artner Tamás hétköznap is adott nekünk két-három nap szabadságot. Annyira nem érzem magamat fáradtnak, de a legutóbbi két meccs, amit nagyon nehéz talajon játszottunk, azért sokat kivett belőlünk és sok energiánkat felemésztett. Nincs gondom fizikálisan, de azért jól jön ez a kis szünet.

Olvasói sztorik