NB I

Jennerék lesz…patták a huhogókat

A Fradi légiósa a Haladás stadionjáról is elmondta nem éppen irodalmi véleményét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egygólos sikert aratott a bronzéremért csatázó Ferencváros a Szombathelyi Haladás ellen az OTP Bank Liga 29. fordulójában. Az indulatoktól sem mentes találkozó után Julian Jenner talán kissé hevesen kommentálta a győzelmet.

„Yeah yeah 3 points!!! Afther 10 years we win in this shit holl of haladas!!! 0-1 diallo..proud on my team leo diallo let them go suck them self with this monkey sound!! Proud on u my boys!!!csak a fradi!!” – írta Instagram-oldalán a légiós.

Tömören: Jenner kifejti, hogy tíz év után sikerült ismét nyerniük a Haladás „sz…rfészkében”, majd arra is kitér, hogy Leonardo és Diallo egyéni produkciója autofellációra kényszerítette a Haladás-szurkolók huhogó csoportját (suck them self = lesz…pták magukat…).

A Nyugat.hu elérte Tóth Miklóst, a Haladás ügyvezetőjét, aki elmondta, ez a nyilatkozat Jennert minősíti.

– Nagyon sajnálom, hogy nem arról szólnak a hírek, hogy mennyire jó meccset játszott egymással a két csapat. Én nem hallottam „huhogást”, de ha valóban volt, azt mélységesen elítélem. Ennek semmi helye nincs focipályán. És fontos azt is elmondanom, hogy attól, mert van pár ilyen drukker a lelátónkon, a Hali-tábor és a szombathelyi szurkolók egyáltalán nem rasszisták. A szurkolók viselkedése mellett azonban meg kell említeni, ami legalább ekkora probléma, hogy a Fradi-játékosok végig kifele mutogattak, hergelték a tábort. Nos, ennek sincs semmi helye a focipályán.

Olvasói sztorik