NB I

Dzsudzsák és Rudolf nélkül

Újabb játékosok dőltek ki a magyar csapatból a szombati, Kazahsztán elleni mérkőzés előtt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott szombat este fél 9-től a kazah csapatot fogadja a Puskás-stadionban. A felkészülési mérkőzés előtt egy nappal eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs és Rudolf Gergely nem léphet pályára a találkozón.

Rudolf már a szerdai mérkőzést követően torokfájásra panaszkodott, felső-légúti megbetegedése mostanra tovább romlott, az orvosi stáb csütörtökön megállapította, hogy a győri támadónak hörghurutja van, ezért hazaengedte az edzőtáborból.

Dzsudzsák Balázs kisebb sérüléssel bajlódik, és klubja, az orosz Dinamo Moszkva a játékoson keresztül azt kérte a szakmai stábtól, hogy ezúttal tekintsen el a szerepeltetésétől. A szélső ugyanis jövő héten elkezdi a felkészülést klubcsapatával, és ha pályára lépne, nem maradna elegendő ideje a regenerálódásra. A Dinamo korábban minden esetben igyekezett figyelembe venni a válogatott stáb kéréseit, ezért most Pintér Attila is méltányolta a jelzést. Dzsudzsák Balázs ettől függetlenül szombaton ott lesz a Puskás-stadionban, és a lelátóról szorít társainak.

Az Albánia elleni meccs után Stieber Zoltán vált ki a keretből, korábban Koman Vladimir és Szakály Péter játékáról volt kénytelen lemondani a szakmai stáb, míg azt megelőzően Tőzsér Dániel, Gulácsi Péter, Bogdán Ádám és Szabó János dőlt ki a sorból sérülés miatt – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik