Hírek

Pihenőt kaptak a kerettagok

Stieber Zoltán biztosan nem játszik szombaton Kazahsztán ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szerdai, Albánia elleni győzelem másnapján Pintér Attila egy délelőtti edzést tartott a játékosoknak, majd mindenki egy nap pihenőt kapott.

A meccs után a válogatott csapatbusza éjfél után ért vissza Telkibe, a játékosok egy könnyed vacsorát követően, meglehetősen későn kerültek ágyba. Reggel azonban már az edzőközpont pályáján volt jelenésük, a kezdőcsapat tagjai könnyed átmozgató edzésen vettek részt, míg a többieknek normál gyakorlást tartott a szövetségi kapitány.

Ebéd után mindenki kimenőt kapott, a keret egy része hazautazott a családjához, míg néhányan Telkiben, az edzőközpontban pihenték ki a szerdai fáradalmakat. A keret péntek délben találkozik ismét.

Az orvosi stáb tagjainak addig is akad munkája, egy-két kisebb sérülést kell kezelniük, például Lovrencsics Gergőét, aki a térdére kapott egy rúgást az albánok ellen.

Egy futballista biztosan nem játszhat szombaton, a kazahok ellen, mégpedig Stieber Zoltán, aki már el is hagyta az edzőtábort, a klubjával történt megállapodásnak megfelelően rá csak az első meccsen számított Pintér Attila – írja az MLSZ honlapja.

Olvasói sztorik