Hírek

Két meccs egy jeggyel

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ingyen tekintheti meg a magyar válogatott szeptember 7-én esedékes első Európa-bajnoki selejtezőjét a Ferencváros új stadionjában az a szurkoló, aki jegyet vásárol a szombati Magyarország–Kazahsztán barátságos mérkőzésre.

Az MLSZ akciót hirdetett az átépítés előtt álló Puskás-stadion utolsó válogatott találkozóját megelőzően. Ennek értelmében a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország – Észak-Írország selejtezőre is.

A rendkívüli kedvezménnyel mindössze ötszáz forintért két válogatott mérkőzést nézhetnek meg a helyszínen a szurkolók, élőben lehetnek tanúi a Puskás-stadion búcsúztatásának és a hamarosan megnyíló új Fradi-stadion első válogatott mérkőzésének, ami egyben a válogatott első Európa-bajnoki selejtezője is lesz.

Az MLSZ a szombati jegyek szeptemberi felhasználásának technikai részleteiről későbbre ígér tájékoztatást.

Részletek

A június 7-i Magyarország-Kazahsztán felkészülési mérkőzésre szóló jegyek a szeptember 7-i Magyarország-Észak-Írország Eb-selejtezőre is érvényesek, az alábbi feltételek szerint.

A szeptemberi hazai Európa-bajnoki selejtezőre azok a szurkolók jogosultak ingyenesen belépni, akik megfelelnek az alábbi három feltétel mindegyikének:

1. Az akcióban kizárólag azok a jegyek vesznek részt, amelyekkel a szurkolók valóban kilátogatnak a szombati, Kazahsztán elleni mérkőzésre.

2. A szombaton felhasznált jegyet meg kell őrizni az Eb-selejtező jegyvásárlásáig.

3. Az akcióban az első 5000 megvásárolt jegy vesz részt, ezért érdemes mielőbb megváltani a belépőket (természetesen az eddig megvásárolt jegyekre is érvényes az akció). Amint az első 5000 jegy elkel, az MLSZ ezt saját kommunikációs csatornáin (mlsz.hu, közösségi média) haladéktalanul nyilvánosságra hozza. Jelenleg még több ezer jegy áll a szurkolók rendelkezésre.

Olvasói sztorik