Hírek

Hárman biztosan hiányozni fognak

Szakály Péter, Koman Vladimir és Nemanja Nikolics sem léphet pályára a szerdai, albánok elleni mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila bő keretéből több játékos sem kaphat szerepet az albánok és a kazahok elleni válogatott mérkőzéseken. Radó András, Szabó János és Lázár Pál esetében már vasárnap kiderült, hogy nem állhatnak a szakmai stáb rendelkezésére, míg Szakály Péter, Koman Vladimir és Nikolics Nemanja megérkezett ugyan Telkibe, az edzőtáborba, de mindhárman jelezték, hogy sérüléssel bajlódnak.

Őket az orvosi stáb kezelte a hét elején, de játékukra nem számíthat a stáb, az év legjobb játékosának megválasztott Szakály Péter már el is hagyta az edzőtábort, Koman és Nikolics pedig továbbra is Telkiben tartózkodik, de legfeljebb a lelátóról szoríthatnak a társaknak szerdán.

A sérültek helyére Pintér Attila egy futballistát hívott be: a szombathelyi Bosnjak Predragot. Az ő csatlakozásáról elsőként a Rangadó.hu számolt be, már szombat délelőtt.

A csapat a hétfő esti videózást követően a kedd délelőtti edzésen gyakorolta be a megbeszélt taktikai elemeket, míg kedd délután kikapcsolódásként moziba látogatott a keret – írja az MLSZ honlapja.