NB I

Edzőmeccset játszik a válogatott

Varázsütésre újabb összetartás; szerdán a Puskás Akadémia lesz a Pintér-csapat ellenfele.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila szövetségi kapitány januártól bevezette a rendszeres összetartások intézményét, amely eleinte a tervek szerint működött, de a bajnoki hajrá időszakában fel kellett függeszteni. Az NB I-es edzőkkel folytatott megbeszélés során a kapitány leszögezte: ha csak egy klub nem engedi el a játékosait, az egész összetartást lefújja arra az alkalomra, mert egyetlen csapatot sem akar előnyös vagy hátrányos helyzetbe hozni.

Pintér a Dánia elleni, múlt csütörtöki meccs (2-2) előtt és után is többször elmondta, hogy hiányoznak az elmúlt hetekben elmaradt keretedzések, és úgy tűnik, a szövetségben meghallgatásra találtak szavai, ugyanis a Rangadó.hu értesülése szerint kedden este ismét találkoznak a válogatott keret tagjai egy mini-összetartásra, amelynek során szerdán az NB I-es Puskás Akadémia csapatával játszanak edzőmérkőzést.

Érdekesség, hogy erről az MLSZ és a PFLA honlapja sem számolt be ezidáig. Vajon miért titkos a válogatott összetartása és felkészülési mérkőzése? Az is érdekes kérdés, hogy a Fradi és Videoton bronzéremről döntő bajnoki meccsei előtt vajon a két klub elengedte-e a játékosait?

FRISS:

Az MLSZ honlapja kedden 14 óra 25 perckor megerősítette délelőtti értesülésünket az alábbi cikkel:

A dánok elleni, múlt heti debreceni döntetlent követően Pintér Attila és stábja elemezte a mérkőzés tapasztalatait, egyeztetett a klubok vezetőivel, és miután a versenynaptár erre lehetőséget adott, egynapos összetartásra hívta össze a keretben számításba vett labdarúgókat.

A szövetségi kapitány többnyire azokat az itthon szereplő játékosokat hívta meg az együttesbe, akik a hétvégi utolsó fordulóban már nem játszanak nagy téttel bíró bajnoki mérkőzést, illetve ott lesznek a csapatban azok a légiósok is, akik itthon töltik szabadságukat az idény befejezése után, és készülnek a jövő heti, albánok és kazahok elleni válogatott meccsekre.

Az összetartás végén, 18 órától a Pancho Arénában zárt kapus gyakorló mérkőzést játszik a válogatott a Puskás Akadémia együttesével.

Olvasói sztorik