NB I

Már biztos a telt ház

Minden jegy elfogyott a vasárnapi fináléra: 22 ezren nézik az Újpest és a Diósgyőr meccsét a Puskás-stadionban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Minden jegy elfogyott a Magyar Kupa vasárnapi fináléjára: 22 ezren nézik a helyszínen az Újpest és a Diósgyőr összecsapását – írja az MLSZ honlapja.

A Magyar Kupa döntőjét vasárnap 19 órától rendezik a Puskás Ferenc Stadionban, a mérkőzés iránti óriási érdeklődést jelzi, hogy szombatra minden jegy elfogyott a találkozóra. Nem csak a két résztvevő klub szektora telt meg, hanem az Amatőr Kupa-döntő csapatainak szektoraiba és a semleges szektorokba sem lehet már belépőket kapni.

A szövetség kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert a több mint húszezer néző beléptetése időigényes, illetve a környéken egyéb rendezvényeket is tartanak ebben az időpontban.

Az Újpest szurkolói a Stefánia úti, a DVTK drukkerei a Dózsa György úti kapun léphetnek be a stadionba. Az Amatőr Kupa-döntő csapatainak szurkolói és a semleges nézők az Istvánmezei úti kapun mehetnek be a lelátóra. Az Ifjúság útjánál található kapun csak az autóval és parkolójeggyel rendelkező vendégeket engedik be a stadionba.

A mérkőzést megelőzően, 16 és 17 óra között a beléptető pontok mellett történik a transzparensek hitelesítése. A stadion területére kizárólag az engedélyezett zászlók és felíratok bevitele megengedett.

Az MLSZ kéri továbbá a szurkolókat, hogy a belépés előtt ellenőrizzék, nincs-e olyan tárgy a birtokukban, amit a pályarendszabályok alapján nem szabad bevinni a stadionba (az esernyő is ilyen tárgynak számít)! A mérkőzést követő ünneplés során a nézők nem léphetnek a pálya területére.

Olvasói sztorik