NB I

Mégis lesz élő tévéközvetítés

Nem az M2-n, hanem a Dunán lesz látható vasárnap 19 órától a Magyar Kupa-döntő.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

FRISS:

Az eredetileg vasárnap 20.30 órára kiírt kupadöntő kezdési időpontját az MLSZ a múlt héten 19 órára előrébb hozta. Az időpont-változtatás miatt az M2, a gyerekcsatornával járó kötelezettségek okén nem tudta volna közvetíteni a mérkőzést, ezért olyan megoldást kellett keresni, ami a sportszeretők és a gyermekek számára sem okoz sem csalódást, sem kellemetlenséget.

A Duna Televízió – a digitális vételi lehetőségnek köszönhetően mindenki számára elérhető – ideális megoldást kínált a sportesemény közvetítésére – áll az MTVA közleményében, magyarul mégis élőben láthatja ország-világ az Újpest és a Diósgyőr meccsét.

Korábban írtuk:

Vasárnap 19 órakor indul útjára a labda a Puskás Ferenc Stadionban, ahol a Diósgyőr és az Újpest játssza a Magyar Kupa döntőjét. A helyszínen alighanem több mint húszezer néző láthatja az összecsapást, de az otthon maradók közül is sokan választják majd programként a meccset, mondjuk a televízión keresztül. A közvetítés furcsasága, hogy az eredeti kezdéshez képest másfél órával később adják csak a mérkőzést az M2-n, vagyis már régen ismert lesz a kupagyőztes kiléte, amikor a tévében lefújják a mérkőzést – írja a boon.hu.

A többi közszolgálati csatorna, illetve a Sport Televízió három csatornája közül egyik sem adja élőben a kupadöntőt.

Olvasói sztorik