NB I

Hamarabb kezdődhet a döntő

Hétfőn születhet döntés a Magyar Kupa-finálé kezdési időpontjának módosításáról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint az Újpest és a DVTK képviselői megállapodtak a május 25-i Magyar Kupa-döntő megrendezésének részleteiben – írja az MLSZ honlapja.

A DVTK és az Újpest kupadöntőjét május 25-én rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzést közvetítő televíziós társaság kérését figyelembe véve eredetileg 20.30 órás kezdési időponttal tűzte ki a mérkőzést a Versenybizottság, de a diósgyőriek hivatalos kéréssel fordultak az MLSZ-hez, hogy a vidéki szurkolók érdekében a szövetség hozza előbbre a kezdési időpontot. A mérkőzés hivatalos kezdési időpontjának megváltoztatásáról hétfőn – az MTVA-val való egyeztetést követően – hoz döntést a szövetség.

A pénteki megbeszélésen a három fél közösen, a klubok igényeit figyelembe véve, egyetértésben döntött a szektorbeosztásról, a jegyárusításról, a rendezéssel, a biztonsági kérdésekkel és a beléptetéssel kapcsolatos kérdésekről.

Megállapodás született arról is, hogy a kupadöntőre (és az azt megelőző Amatőr Kupa fináléra) a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépőket jövő héttől a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, országszerte a TEX 350 jegyirodájában és a két résztvevő klub jegyárusító helyein lehet vásárolni. A semleges szurkolók és az Amatőr Kupa-döntőjének nézői külön szektorba válthatnak jegyeket. A jegyárusítás részleteiről hamarosan az mlsz.hu-n olvashatnak további információkat.