NB I

A teljes keret Debrecenben edzett

Pintér Attila kedden délelőtt edzést tartott a játékosainak, akik délután moziba mentek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISS:

Futács Márkó és Fiola Attila sérülése sem javult a várt ütemben, így csütörtökön nem számíthat rájuk Pintér Attila szövetségi kapitány – írja a szövetség Twitter-oldala.

Korábban írtuk:

A hétfői két edzést követően Pintér Attila kedden délelőtt az Oláh Gábor utcai stadionban vezényelt újabb gyakorlást játékosainak, ezen a tréningen már részt vett Gulácsi Péter is, aki hétfőn este érkezett meg Debrecenbe, hiszen Bogdán Ádám után Megyeri Balázs is megsérült.

A hirtelen jött nyárban a kapitány alaposan megizzasztotta a játékosokat, a hosszú és intenzív edzés oka az volt, hogy ma csak egy edzés szerepelt a programban. Délután kikapcsolódásként, lazításként mozilátogatáson vettek részt a játékosok, egy vígjátékot néztek meg a helyi plázában. A film végén néhány élelmesebb szurkoló a kijáratnál várt a futballistákra, és íratott alá mezeket kerettagokkal.

A dán válogatott is megtartotta első debreceni edzését, a vendégek már a Nagyerdei Stadionban gyakoroltak, a mieink csütörtökön ismerkednek meg a csütörtöki edzés színhelyével – írja az MLSZ honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik