NB I

Gólt kellene végre lőni

Horváth Adrián úgy érzi, hogy a Pécs kisebb hullámvölgyben van, de biztos benne, hogy hamarosan kilábalnak a gödörből.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az élvonal 24. fordulójának nyitómeccsén a Pécs az Újpest csapatát látta vendégül. A kimondottan alacsony színvonalú találkozón, amelyen szinte helyzetekig sem jutottak a felek, nem meglepő módon 0-0-s végeredmény született. A hazaiak felforgatott összeállításban léptek pályára, de az alapembernek számító Horváth Adrián a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, szerinte jól helyt álltak a lila-fehérek ellen, és jobb koncentrációval akár nyerhettek volna.

– Más felállásban játszottunk ahhoz képest, amit megszokhattak a nézők – kezdte Horváth Adrián. – Ennek ellenére szeretnék gratulálni a csapatnak, mert szerintem jól helyt állunk. Úgy gondolom, kicsit nagyobb koncentrációval még akár nyerhettünk volna.

A pécsiek az anyagi gondok ellenére remekül kezdték a tavaszi idényt, de az utolsó négy meccsükön nyeretlenek maradtak, ráadásul gólt sem tudtak szerezni.

– Szerintem benne vagyunk egy kisebb hullámvölgyben, de úgy gondolom, most már ki fogunk jönni belőle. Most már elég régóta nem lőttünk gólt, és ez azért nagyon hiányzik a játékunkból, hiszen korábban minden meccsen betaláltunk. Remélem, a következő találkozón ismét be tudjuk venni az ellenfél kapuját, és tudunk végre nyerni.

A pécsiek a következő meccsüket a Puskás Akadémia vendégeként vívják. Horváth Adrián jelezte, hogy nyerni utaznak az újonchoz.

– Ugyanúgy készülünk, mint minden mérkőzésre. Győzni akarunk mindig, ez nem változik. Nehéz dolgunk lesz, mert úgy gondolom, hogy a Puskás Akadémia jó csapat, a támadószekcióban remek játékosai vannak, ezért nem szabad őket leírnunk. Mi azonban minden összecsapásra győzni megyünk, és ez most sem lesz másképp – mondta végül Horváth Adrián.

A Sport Televízió vasárnap esti műsorában, a Pécs–Újpest meccs elemzése során elhangzott a gyanú, miszerint a hazaiak akarattal játszottak felforgatott, meggyengített összeállításban, direkt kerülték a gólhelyzeteket és a gólszerzést, illetve az edzők is szokatlanul visszafogottan viselkedtek a kispadon. Erről is szerettük volna megkérdezni Horváth Adrián, de ezekről nem kívánt beszélni.

Olvasói sztorik