NB I

Pályaedző főszerepben?

José Gomes talán kihúzza az idény végéig, ha mégsem, akkor a segítője, Joan Carillo Milan kerülhet a helyére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szabotálták a Videoton drukkerei a Kecskemét elleni, idegenbeli meccset. Állítólag José Gomes vezetőedző körül is fogy a levegő, miközben befektetői téren is nagy változás várható.

Látványosan elfordult a székesfehérvári B-közép José Gomes vezetőedzőtől, noha a szakember a téli alapozást követően kijelentette: ilyen kiváló erőben sosem kezdte a tavaszi idényt a Videoton. Ebből nem sokat látunk, a tabellán harmadik fehérváriak trénere pedig már mással takaródzik. Azt állítja, jól dolgozik, csakhogy nem futballozhat a játékosai helyett… A munkáját ért negatív megjegyzésekkel kapcsolatban kijelenti, bírja a gyűrődést, hiszen húsz éve dolgozik edzőként. A kritikák pedig csak záporoznak, a DVSC elleni sorsdöntő, 2-1-es vereséggel végződött hazai rangadón alig szurkoltak a fehérvári ultrák, Gomest pedig melegebb éghajlatra küldték – írja a Bors.

A bojkott folytatódott, a szombati kecskeméti, 3-1-es Videoton-vereséget a fehérvári szurkolók nem látták, inkább otthon maradtak.

A Videotonhoz közelálló informátorunk szerint a portugált a hátralévő hét fordulóra a helyén hagyják, mert talán nemzetközi kupaszereplést érő helyen végez a csapatával. Ha mégis menesztik, spanyol pályaedzője, Joan Carillo Milán lép a helyére. Állítólag a légiósok és a magyar futballisták viszonya is minden, csak nem baráti – írja a napilap.

A helyzet nem rózsás, és erre a jelenlegi, Garancsi István vezette befektetői csoport is rájött, ezért tagjai nyáron távozhatnak. Benyomul a német tőke, közelebbről az a Mercedes, amelyik a veszprémi férfi kézilabdaklubnak is biztos anyagi hátteret nyújt. Garancsiék pedig állítólag Dunaújvárosba költöznek.

Olvasói sztorik