NB I

Csökkent Pavlovics eltiltása

Az MLSZ fellebbviteli bizottsága csütörtökön háromról két mérkőzésre mérsékelte a Fradi-játékos büntetését.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros középhátvédjét március 2-án, a Győr elleni bajnoki találkozón állították ki, amiért a fegyelmi bizottság két nappal később három meccsre eltiltotta, majd a testület – fellebbezés után – egy héttel később helybenhagyta korábbi döntését.

Az MLSZ honlapjának tájékoztatása szerint a fellebbviteli bizottság csütörtökön ugyanakkor úgy határozott, hogy egy találkozót elenged a büntetésből, így a horvát futballista – aki februárban, a Werder Brementől kölcsönbe érkezett az FTC-hez – a hétvégi fordulóban már játszhat.

Az FTC a múlt héten tárgyalási kérelmet nyújtott be a szövetséghez az MTK elleni pénzbüntetésről szóló határozat kapcsán. Az MLSZ a tárgyalás időpontját jövő keddre tűzte ki. Az eseményen Kubatov Gábor elnök, Nyíri Zoltán elnöki tanácsadó, valamint Berzeviczi Attila igazgatósági tag képviseli a klubot.

Közben a Fradi illetékesei a Debrecen elleni meccsel kapcsolatos fegyelmi határozat miatt is tárgyalás tartása iránti kérelmet terjesztettek elő.

A részletes indokol: „Szükséges a fegyelmi határozatban a fegyelmi büntetés alapjául szolgáló rigmusok és cselekmények FSZ szerinti egyenkénti minősítése, értékelése, valamint annak felülvizsgálata, hogy ezek egyenként minden esetben valóban fegyelmi vétséget valósítottak-e meg, különös tekintettel a hülye vagy rigmusra, illetve a szurkolók által az Újpest támogatására kitett molinóra.”

Olvasói sztorik