NB I

Indul a vonat Bukarestbe

A tavalyi túra szervezői nem tartoznak a vasúttársaságnak, tehát idén is útra kelhetnek Romániába.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Október 11-én Románia ellen játszik Európa-bajnoki selejtezőt a magyar válogatott, de az ultrasliberi.hu már napjainkban is folyamatosan tájékoztatja a szurkolókat a bukaresti különvonattal kapcsolatos fejleményekről.

Először arról szóltak a hírek, hogy a tavaly beszedett milliók nagy részét állítólag elnyelte a játékgép, de a felelős idén újra szervezkedik. Aztán napvilágot látott, hogy megtörtént az első egyeztetés Kiss Péter és az új főszervező között.

A Rangadó.hu a tavalyi, komoly anyagi károkat okozó rongálások miatt kíváncsi volt a szerelvényt bérbeadó vasúttársaság álláspontjára is.

A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága válaszlevelében az áll, hogy a tavaly történt események után a különvonat szervezői felé követelése nem áll fenn a MÁV-START Zrt-nek. Az idei mérkőzésre a magyar válogatott szurkolói számára a különvonat biztosítása érdekében megkezdődtek a tárgyalások, amelyekről az üzleti érdekekre való tekintettel részletekről a megbeszélések lezárásáig nem adnak tájékoztatást.

A lényeg tehát az, hogy a jelek szerint idén sincs akadálya, hogy a magyar drukkerek különvonattal utazzanak Bukarestbe.

Olvasói sztorik