Hírek

Bukaresti vonatbotrány, újratöltve?

A tavaly beszedett milliók nagy részét állítólag elnyelte a játékgép, de a felelős idén újra szervezkedik...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar válogatott fanatikus szurkolói az Európa-bajnoki selejtezőcsoport sorsolása óta ismét lázasan készülődnek a bukaresti túrára, ami októberben lesz esedékes.

Bár a különvonat utóélete tavaly botrányosra sikeredett, sokan ismét ezt az utazási formát választanák. Az ultrasliberi.hu cikke szerint amikor megtörtént a sorsolás, a tavalyi szervező, Kiss Péter elkezdte szervezni az újabb túrát, és már gyűjti a pénzt is. Pedig megüzenték neki, hogy ne tegye, méghozzá az előző bukaresti vonat körüli gondok miatt, akkor ugyanis a beszedett milliók nagy részét elnyelte a játékgép…

Legalábbis ő azt mondta, hogy ő függő, és nem tehet róla. A cikk szerint nem csak a többmilliós haszon tűnt el, hanem maga a vonatbérlés ára is. Úgy tűnt, hogy hatalmas botrány lesz, azonban a Szurkolói Iroda közbenjárására jelentkezett valaki, aki kifizette az eltűnt pénzt. Ezzel egyidejűleg Kiss Péternek ígéretet kellett tennie, hogy többet nem szervez utazást, nem gyűjt pénzt, amivel megkárosítja a szurkolókat, és veszélyezteti a magyar drukkerek utazásait.

De most újra szervez, ezért az ultrasliberi.hu felhívta a szurkolók figyelmét, hogy ne fizessen előre semmit Kiss Péternek, hamarosan megnevezik az új szervezőt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik