NB I

Telt ház lesz a megnyitón

A 3800 ülőhellyel rendelkező felcsúti Pancho Aréna máris megtelt az első mérkőzésre.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Alig egy héttel a stadionavató időpontja és a regisztrációs lehetőség meghirdetése után máris kijelenthető, hogy telt ház lesz a Puskás Akadémia Pancho Aréna húsvéthétfői, április 21-i megnyitó ünnepségén és az azt követő nyitó mérkőzésen, amely a Puskás-Suzuki-kupa 2014 döntője lesz. Majdnem háromezren regisztráltak egyetlen hét alatt, a környékbeli és a távolabbról érkező érdeklődők, s a meghívott és díszvendégekkel, az akkreditált újságíróknak fenntartott helyekkel, a PSK résztvevőivel együtt gyakorlatilag máris megtelt a 3800 ülőhellyel rendelkező Váli-völgyi katlan az első mérkőzésre. Korlátozott számban ezzel együtt továbbra is várjuk a regisztrációt mindazoktól a helybeliektől, volt sportolóinktól, partneregyesületeink sportolóitól és hozzátartozóiktól, akik eddig nem regisztrálták jegyigényüket, mert ők előnyt élveznek az esetleg már korábban regisztráló külsősökkel szemben – írja a felcsútiak hivatalos honlapja.

A regisztrációs űrlap kitöltésére március 31-ig van lehetőség, a Puskás Akadémia stábja utána összesíti a beérkező kérelmeket és április 10-ig értesíti a jelentkezőket, hogy elfogadta-e a jelentkezést. Ezt követően a tervek szerint mindenki maga nyomtathatja majd ki internetes, egyéni vonalkóddal ellátott belépőjegyét.

Az első ezer regisztrált és jóváhagyott kérelem gazdája a korábbi ígéretünknek megfelelően ingyenes belépést kap a tavasz hátralévő hazai bajnoki meccseire, a Videoton, a Győr és a Debrecen ellen, amely belépőkhöz a későbbiekben egyeztetett módon, az MLSZ szabályainak megfelelően juthatnak hozzá az erről külön értesítendő szerencsések.

Amint arról korábban beszámoltunk, húsvéthétfőn, április 21-én este, megnyitóünnepséggel, majd a Puskás-Suzuki-kupa hagyományos nemzetközi ifjúsági labdarúgó-torna döntőjével avatjuk a Puskás Akadémia új centerpályáját, a régi Felcsút SE-pálya helyén épült utánpótlás ministadiont, élő televízióközvetítés és – immár biztosan – telt ház mellett, előtt – közli a pfla.hu

Olvasói sztorik